LHBTI+ bibliotheek

Dito werkt samen met Bibliotheek Gelderland Zuid om te zorgen dat je een gevarieerd aanbod aan LHBTI+ boeken kan lenen! We hebben van alles over het hele LHBTI+ spectrum: stripboeken, interviews, informatie, fictie, Nederlands, Engels, etc. Of je een lezer bent of niet, er zit dus altijd iets voor je tussen!

Als Ditolid kan je gratis boeken uitkiezen in o.a. de regenboogboekenkast bij Bibliotheek De Mariënburg (OBGZ): Mariënburg 29, 6511 PS Nijmegen. Gebruik hiervoor het Ditopasje bij de balie en vul dit formulier in via de QR-code op het pasje om te laten weten welk(e) boek(en) je mee naar huis neemt. Via de onderstaande links kun je alvast online de bibliotheek collectie raadplegen en reviews van andere Dito'ers lezen. Heb je een boek gelezen? Voeg dan een samenvatting en/of review toe aan de lijst (anoniem of niet) om anderen te helpen met kiezen.

Kies en review een boek!

nl_NLNederlands

Dito Nijmegen gebruikt cookies voor een correcte werking van deze site. Tevens worden er gegevens over browsergedrag verzamel Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. Voor meer info Bekijk deze pagina