ROZE WEEK

Wat is de ROZE WEEK?

De Roze Week is een week gewijd aan bewustwording en viering van de LGBTQIA + -gemeenschap. Er zijn verschillende leuke activiteiten gericht op o.a. educatie en kunst. Ze geven verschillende perspectieven weer en laten de facetten van Nijmegen en haar regenboogmensen zien. Deze Roze Week wordt georganiseerd door Dito sinds 2009 en heeft gezorgd voor meer diversiteit op de campussen van Nijmegen.

Activiteiten

Tijdens de Roze Week zijn zowel de campussen van de Radboud Universiteit als de HAN versierd in regenboogkleuren en organiseren we daar een groot aantal activiteiten. Denk hierbij aan feesten, borrels, lezingen en meer! Ook cultuur en sport ontbreken niet in de Roze Week. Ook andere commissies brengen in deze week hun input, zo is het gebruikelijk dat de Introductie groepen commissie een leuke en leerzame thema-avond organiseert. Al met al maakt de Roze Week elk jaar in mei één ding duidelijk: Nijmegen was, is en blijft altijd kleurrijk!

Find the program and sign up links here!

MEEHELPEN?

Wil je meehelpen de roze week te organiseren? kijk op de commissiepagina voor meer info.

nl_NLNederlands

Dito Nijmegen gebruikt cookies voor een correcte werking van deze site. Tevens worden er gegevens over browsergedrag verzamel Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. Voor meer info Bekijk deze pagina