Pink Week

Committee

The Pink Week Committee

De Roze Week commissie zoekt een nieuwe coördinator! Met onze vrijwilligers organiseren we de jaarlijkse Roze Week op de campus; een week vol activiteiten om de zichtbaarheid en acceptatie van queer personen op de campus van de RU en de HAN te bevorderen. Als coördinator stuur je de commissie aan om te zorgen dat activiteiten goed worden georganiseerd, je leidt commissievergaderingen om te brainstormen over aankomende activiteiten en je komt samen met het bestuur en andere coördinatoren om te kruisbestuiven om manieren te vinden elkaar te inspireren. Interesse om coördinator te worden of simpelweg vrijwilliger? Stuur een mail naar [email protected] of meld je aan via google forms.


De Roze Week commissie is het hart van de organisatie van de Roze Week en alles wat daarbij komt kijken. Van brainstormen over jaarthema's tot het plannen van individuele activiteiten, al het creatieve en harde werk wordt hier gedaan. We werken echter niet alleen aan de Roze Week, we werken ook samen met veel verschillende commissies van Dito en partners zoals de Radboud Universiteit en de HAN.

Uiteindelijk maakt de mix van het plannen en creëren van de Roze Week een echt hoogtepunt van het jaar! Vooral rond April en Mei, kort voordat de Roze week begint, werken we er hard aan om dit jaarlijkse evenement voor iedereen zo goed mogelijk te maken. Wil je helpen? we zijn altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste leden! Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] of aan te melden via google forms.

Want to know more about the Pink Week?

Get in touch with this committee?

en_GBEnglish (UK)

Dito Nijmegen uses cookies for optimal site functionality and for statistical purposes. By continuing to browse you agree to cookie placement. For more info check this page