Jong & OUT

CoMMiSSIE

Wat doet de JONG & OUT Commissie?

De introductiegroepen commissie van dito! organiseert Jong & out meetings voor iedereen tot 18 jaar in de wijde omgeving van Nijmegen.

Jong&Out is een landelijk initiatief waarbij jongeren van achttien jaar of jonger zelf bijeenkomsten organiseren waar homo-, lesbische-, bi- en transgender-jongeren elkaar kunnen ontmoeten. In Nijmegen vindt iedere laatste zondagmiddag van de maand een Jong&Out-bijeenkomst plaats. Tijdens Jong&Out-activiteiten zijn er altijd begeleiders van Dito! aanwezig. Er wordt geen alcohol geschonken. Ouders zijn welkom om te zien hoe Jong & Out-activiteiten verlopen en om met andere ouders te praten.

IK WIL HELPEN!

Ben jij enthousiast, sociaal vaardig en een team spelen? Vind je het leuk om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling? En heb jij geen moeite om groepen te begeleiden? Dan zou jij zomaar ons nieuwe commissie lid kunnen worden. De Jong&out commissie is altijd opzoek naar nieuwe commissieleden, heb jij al wat ervaring in het begeleiden van groepen of individuen, of heb jij ervaring op psychologisch of een gerelateerd onderwerp, dan is dat helemaal een pré! Stuur een korte motivatie naar [email protected] waarom jij onze nieuwste aanwinst bent!

Contact opnemen met deze commissie?

IK WIL DEELNEMEN AAN EEN JONG &OUT GROEP!

nl_NLNederlands

Dito Nijmegen gebruikt cookies voor een correcte werking van deze site. Tevens worden er gegevens over browsergedrag verzamel Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. Voor meer info Bekijk deze pagina