INTRODUCTIEGROEPEN

WAT ZIJN DE INTRODUCTIEGROEPEN

De introductiegroepencommissie van Dito organiseert introductie groepen voor iedereen binnen de lhbti+ gemeenschap. Tijdens de introductiegroep worden er verschillende thema’s aangesneden, waaronder: coming-out, gender en seksualiteit. Tijdens de bijeenkomsten proberen we door middel van verschillende werkvormen deze thema’s bespreekbaar te maken.

IK WIL MEEDOEN!

Kan je wel met vrienden over deze onderwerpen praten maar begrijpen ze je toch niet helemaal en zou je graag met meer gelijkgestemden over deze onderwerpen willen praten? Maar ook nieuwe mensen en de lhbti+ scene leren kennen? Dan is een introductiegroep zeker iets voor jou. Je kunt je bij ons aanmelden via [email protected].

Je zult eerst wat gedetailleerde informatie over de introductiegroep krijgen, daarna zullen we een kennismakingsgesprek met je plannen. De kennismakingsgesprekken zijn bedoeld om de verwachtingen naar elkaar toe uit te spreken om er zeker van te zijn dat een introductiegroep echt iets voor jou is.

IK WIL EEN INTRODUCTIEGROEP

AANSTUREN!

nl_NLNederlands

Dito Nijmegen gebruikt cookies voor een correcte werking van deze site. Tevens worden er gegevens over browsergedrag verzamel Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. Voor meer info Bekijk deze pagina