INTRODUCTIEGROEPEN-

COMMISSIE

Wat doet de introductiegroepencommissie?

De introductiegroepencommissie van Dito organiseert introductie groepen voor iedereen binnen de lhbti+ gemeenschap. Tijdens de introductiegroep worden er verschillende thema’s aangesneden, waaronder: coming-out, gender en seksualiteit. Tijdens de bijeenkomsten proberen we door middel van verschillende werkvormen deze thema’s bespreekbaar te maken. Daarnaast organiseren wij thema avonden om deze onderwerpen voor een breder publiek te belichten en kan ieder zelf meer leren via de boeken in de Dito bieb.

IK WIL HELPEN!

Ben jij enthousiast, sociaal vaardig en een team speler? Vind je het leuk om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling? En heb jij geen moeite om groepen te begeleiden? Dan zou jij zomaar ons nieuwe commissie lid kunnen worden. De introductiegroepencommissie is altijd opzoek naar nieuwe commissie leden. Heb jij al wat ervaring in het begeleiden van groepen of individuen, of heb jij ervaring op psychologisch vlak of een gerelateerd onderwerp? Dan is dat helemaal een pré! Stuur een korte motivatie naar [email protected] waarom jij onze nieuwste aanwinst bent!

IK WIL DEELNEMEN AAN EEN INTRODUCTIEGROEP!

Contact opnemen met deze commissie?

nl_NLNederlands

Dito Nijmegen gebruikt cookies voor een correcte werking van deze site. Tevens worden er gegevens over browsergedrag verzamel Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. Voor meer info Bekijk deze pagina