Activiteitencommissie

Wij zijn de activiteitencommissie!

De activiteitencommissie van Dito (ook wel bekend als de AC) bestaat

uit een club enthousiaste mensen die elke maand een leuke activiteit, een spelletjesavond en een borrel organiseert voor LHBT+ jongeren en vrijwilligers van Dito.

Houd de nieuwsbrief en de Facebookpagina van Dito in de gaten voor actuele informatie over de activiteiten en om je aan te melden. Als je liever niet alleen naar een activiteit of borrel wilt komen, kun je de AC mailen. Zij zorgen er dan voor dat je gezellig met hen mee kunt gaan en stellen je voor aan andere Dito!’ers.

Borrel

De maandelijkse borrel vindt plaats op de eerste dinsdag van de maand,vanaf 20:30u in Marcus Antonius (Sint Anthoniusplaats15 in Nijmegen). Meestal is er een thema verbonden aan de borrel.

Spelletjesavond

Daarnaast organiseert de AC elke derde woensdag van de maand vanaf 19:30ueen spelletjesavond in het Roze Huis (Sint Anthoniusplaats15 in Nijmegen). Dito heeft zelf een grote voorraad bord- enkaartspelletjes, maar neem zelf ook gerust leuke spellen mee als aanvullinghierop.

Grote activiteiten

Once a month we organize a bigger activity, which can be anything from LaserQuest to barbequing to watching a movie. Once a year we organize the Pink Trip, where we visit a gay party somewhere in the Netherlands or Belgium, like the Spunk Party in Gent, the Frisofeest in Eindhoven or Pann in Utrecht. Every Pink Trip so far has been a major success!

Contact opnemen met deze commissie?

QUEER UP YOUR LIFE!

nl_NLNederlands

Dito Nijmegen gebruikt cookies voor een correcte werking van deze site. Tevens worden er gegevens over browsergedrag verzamel Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. Voor meer info Bekijk deze pagina