Activiteitencommissie

Wij zijn de activiteitencommissie!

De activiteitencommissie zoekt een coördinator! Wij organiseren de borrels, spelletjesavonden, en alle andere activiteiten zoals bowlen, picknicks, creatieve activiteiten en meer! Als coördinator stuur jij de commissie aan om te zorgen dat activiteiten goed worden georganiseerd, leidt jij commissievergaderingen om te brainstormen over aankomende activiteiten en kom je samen met het bestuur en andere coördinatoren voor kruisbestuiving tussen de commissies om manieren te vinden elkaar te inspireren. Interesse om coördinator te worden of om simpelweg vrijwilliger? Stuur een mail naar [email protected] of meld je aan via: forms.gle/MmnRVset7yi1ZDRG6

De activiteitencommissie van Dito (ook wel bekend als de AC) bestaat

uit een club enthousiaste mensen die elke maand een leuke activiteit, een spelletjesavond en een borrel organiseert voor queer jongeren en vrijwilligers van Dito.

Houd de Instagram en de Facebookpagina van Dito in de gaten voor actuele informatie over de activiteiten en om je aan te melden. Als je liever niet alleen naar een activiteit of borrel wilt komen, of vragen hebt over toegankelijkheid kun de AC mailen via ac@ditonijmegen.nl. Zij zorgen er dan voor dat je gezellig met hen mee kunt gaan en stellen je voor aan andere Dito’ers.


Borrel

De maandelijkse borrel vindt plaats op de eerste dinsdag van de maand vanaf 20:30 in Marcus Antonius (Sint Anthoniusplaats 15, Nijmegen). Meestal is er een thema verbonden aan de borrel.

Spelletjesavond

Daarnaast organiseert de AC elke derde woensdag van de maand vanaf 19:30 een spelletjesavond in het Roze Huis (Sint Anthoniusplaats 1, Nijmegen). Dito heeft zelf een grote voorraad bord- en kaartspelletjes, maar neem zelf ook gerust leuke spellen mee als aanvulling hierop.

Grote activiteiten

Eens per maand organiseren we een grotere activiteit, dit kan alles zijn van LaserQuest tot barbecueën tot een filmavond. Voor deze activiteiten moet je je soms aanmelden, houd onze socials dus goed in de gaten voor updates!

Contact opnemen met deze commissie?

QUEER UP YOUR LIFE!

nl_NLNederlands

Dito Nijmegen gebruikt cookies voor een correcte werking van deze site. Tevens worden er gegevens over browsergedrag verzamel Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. Voor meer info Bekijk deze pagina