Bestuur

Het Dito Bestuur

Het bestuur geeft invulling aan de organisatie, zorgt dat algemene doelstellingen worden nagestreefd en stuurt vrijwilligers. Het dagelijks bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester en secretaris.

Daarnaast zijn er vier algemene bestuursposten. Hieronder volgt een opsomming van alle bestuursposten.

Voorzitter

De voorzitter geeft leiding aan het bestuur en bereidt besluitvorming voor. Daarnaast geldt de voorzitter als eerste aanspreekpunt voor andere mensen en organisaties.

Secretaris

De secretaris zorgt ervoor dat alle informatie binnen de organisatie, zoals de ledenadministratie op orde is. Daarnaast kijkt de secretaris naar de binnengekomen post en neemt hierover eventueel contact op met de rest van het bestuur.

Penningmeester

De penningmeester regelt alle financiën en zorgt ervoor dat de kas gevuld blijft. Aan het einde van het jaar wordt er een verantwoording en financieel overzicht opgesteld.

Extern

Het bestuurlid Extern is verantwoordelijk voor de contacten met andere organisaties, zoals gemeente Nijmegen, studentenverenigingen en het Roze Huis.

Intern

Het bestuurslid Intern is verantwoordelijk voor het werven van- en contacthouden met Dito’ers. Daarnaast overziet dit bestuurslid activiteiten van de Introductiegroepen, Jong&Out en SchoolsOut.

Media&PR

Het bestuurslid Media en PR is verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie en overziet de activiteiten van feestcommissie MilQ.

Activiteiten

Het bestuurslid activiteiten is verantwoordelijk voor algemene Dito activiteiten. Dit zijn onder andere de maandelijkse borrel, de Roze Lunch en de Spelletjesavond.

nl_NLNederlands

Dito Nijmegen gebruikt cookies voor een correcte werking van deze site. Tevens worden er gegevens over browsergedrag verzamel Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. Voor meer info Bekijk deze pagina