Introductie groepen-commissie

Dito! organiseert meerdere keren per jaar een introductiegroep. Homo, lesbisch, bi, of weet je het gewoon nog niet? Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen? Zou je ook wel eens een homokroeg of –disco van binnen willen zien, maar je weet niet zo goed met wie? Kun je wel met je vrienden praten, maar begrijpen ze het steeds net niet helemaal? Dan is een introductiegroep helemaal wat voor jou! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar intakes.dito@gmail.com, of door langs te komen tijdens een van de activiteiten.

Nadat je ons hebt laten weten dat je in een introductiegroep wil, wordt er een intake met je gepland. Een intake is een soort kennismakingsgesprek met iemand van Dito!. Dit is nodig, zodat we je een geschikte groep kunnen plaatsen. Wanneer je in een groep geplaatst bent, wordt je zo snel mogelijk gebeld door één van de begeleiders van die groep!

Ben je enthousiast, een teamspeler en sociaal vaardig? Vind je het leuk om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling? Ben je discreet en kun je zorgvuldig omgaan met informatie? En natuurlijk de hamvraag: zou jij wel een introductiegroep willen begeleiden? Mail dan naar dito.introductiegroepen@gmail.com. Dan volgt er een intakegesprek waarbij je meer te weten komt over stichting Dito! en de introductiegroepencommissie.

Wil jij een goede sfeerimpressie van de introductiegroepen van Dito! krijgen? Kijk dan zeker onderstaand filmpje!