MILQ

COMMISSIE

MEER OVER MILQ?

MILQ Commissie

MilQ is een openminded gayfeest dat 4 keer per jaar wordt georganiseerd door Dito! Het feest vindt plaats midden in het uitgaanscentrum van Nijmegen, aan de Molenstraat.

Hoewel het feest als doel heeft een veilige plek te bieden om uit te gaan voor QUEER jongeren, is iedereen welkom bij MilQ. Dit maakt MilQ tot een mooi inclusief en divers feest voor iedereen. De afgelopen jaren is MilQ uitgegroeid tot een succesvol feest, met meer dan 300 feestgangers en speciale edities tijdens de Vierdaagsefeesten en het introfestival van de Radboud universiteit.

INTERESSE EEN QUEER FEEST TE ORGANISEREN?

De MilQ-commissie zoekt vrijwilligers! Als commissie zorgen we ervoor dat iedereen op het feest de tijd van zijn leven heeft. Dit begint al lang voor het feest met het arrangeren van de DJ's, fotografen en dansers. Op de avond van het feest zorgen we ervoor dat alles volgens plan verloopt, zodat we aan het einde kunnen terugkijken op een geslaagd feest. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of meld je aan via google forms.

Contact opnemen met deze commissie?

nl_NLNederlands

Dito Nijmegen gebruikt cookies voor een correcte werking van deze site. Tevens worden er gegevens over browsergedrag verzamel Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. Voor meer info Bekijk deze pagina